Texas Chili


Det her er simremad! Du skal beregne mindst 4-5 timer. Kødet skal være ultra mørt og retten kogt tilpas tyk uden tilsat jævning.

300 g løg
4 fed hvidløg
Friske chili efter smag og styrke*
1 kg oksetykkam i tern
1 top tsk  spidskommen
1 ds tomater
1/2 krus stæk kaffe
1 dl bouillon
Oregano
1 dåse brune bønner
Olie til stegning
Salt

* jeg brugte 3 stk Citronchili Aji Limo med frø

Pil løgene og skær dem i fine tern. Steg dem klare i olie i en stor gryde. Pil og hak hvidløg og chili, og kom det i gryden. Brun kødet på en pande lidt ad gangen, så det får farve. Kom det i gryden sammen med de øvrige ingredienser. De brune bønner kommes i til aller sidst.

Spis en god kartoffelmos, ris eller et godt hjemmebagt brød til.