Squashkage Annettes opskrift


Lige nu myldrer det frem med squash i haven, og det gælder om at få dem brugt, inden de bliver for store.
Glem alt om andre opskrifter! Denne er suveræn!

Engredienser:

5 dl rørsukker
3 æg
2 1/2 dl solsikkeolie
5 dl revet squash
5 dl hvedemel
1/4 tsk bagepulver
2 tsk natron
1 tsk fint salt
2 tsk vanille
2 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt nellike
100 gr hakkede hasselnødder

chokoladeknapper eller
100 g mørk chokolade (70%)

Rør æg og sukker. Riv squashen på den grove side af rivejernet. Bland olie og squash i. Sigt de tørre ingredienser sammen og rør det dejen sammen med de hakkede nødder. Dejen hældes i en bradepande (20×30) beklædt med bagepapir og bages 1 time v 190 grader i alm. ovn.

Mens kagen er varm drysses mørke choko knapper over og glattes ud som overtræk. . Prøv med en strikkepind om de er færdige. Lad kagerne køle af i 10 minutter før du tager dem ud af formen.
Eller smelt 100 g 70% chokolade og smør det over den varme kage.