Rabarbermuffins


Rabarbermuffins 12 stk

2  dl rørsukker
3 æg
150 g smør
150 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
100 g marcipan
rabarber i cm stykker

Lav lidt crumble til toppen.
50 g af hver: marcipan, hvedemel, sukker, smør.

Rør først sukker og æg skummende. Smelt smør og rør det i æggesnapsen. Sigt hvedemel og bagepulver sammen. Riv marcipanen groft, og bland det med melet. (Lidt ad gangen, så det ikke klumper sammen)
vend melblandingen i æggesnapsen.
Fyld muffinsformene ¾ op og stik rabarberstykker i dejen.

Drys lidt crumble på til sidst: Riv marcipanen groft, Bland mel og sukker. Ælt det bløde smør og marcipanen sammen med melet, så du får en lidt klumpet konsistens.

Crumble giver lige et ekstra pift, men kan sagtens undlades
Bag ca 25 minutter ved 200 grader.