Fantastiske peanutbuttercookies. Jeg laver næsten altid dobbel portion da de plejer at forsvinde som dug for solen. Hurtige og nemme at bage!
150 g smør
100 g rørsukker
100 g farin/muscovadosukker
1 æg
100 g crunchy peanutbutter
200 g mel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 æggehvide
250 g peanuts
Hak smørret i stykker, lad det få stuetemperatur og pisk det cremet med de to slags sukker. (Brug håndmikser) Pisk ægget i sammen med peanutbutter. Sigt mel, vaniljesukker, salt og bagepulver sammen og rør det i dejen.
Pisk æggehviden let i en lille skål. Kom hele peanuts i en anden skål.
Rul kugler af dejen på størrelse med bordtennisbolde og dyp den ene side af bolden i æggehvide – dernæst i hele peanuts. Sæt kagerne på pladen og tryk dem flade.
Bag 10-15 minutter ved 180 grader. Afkøl dem helt inden de kommes i kagedåse med tætsluttende låg.