Står du lige som jeg tit i den situation, at du ikke ved, hvor meget mad du skal beregne til gæster? Så se her:
Kød:
Kød med ben til steg 200 – 250 g
Kød med ben til gryderetter 200 – 250 g
Kød med ben til kogning 200 – 250 g
Benfrit kød til kogning 150 – 175 g
Benfrit kød stegt på pande 150 – 200 g
Benfrit kød til gryderetter 75 – 150 g
Hakket kød til kødsovs 75 – 125 g
Hakket kød til bøf 100 – 150 g
Hakket kød til fars 75 – 125 g
Indmad 100 – 175 g
Fisk:
Fisk urenset 400 g
Fisk renset (fileter) 275 – 300 g
Hel torsk 400 – 450 g
Udskåret torsk 250 – 350 g
Grøntsager:
Kartofler, renset vægt 150 – 250 g
Kartofler til mos, renset 200 – 300 g
Grønsager rensede 150 – 200 g
Diverse:
Pasta 100 – 150 g
Ris, løse 3/4 – 1 dl.
Suppe (Som forret u. fyld) 3 dl
Suppe som hovedret 5 dl
Suppe som natmad 4 dl
Sauce 1/2 – 1 dl´
Frugt, dessert 200 – 250 g
Frokost:
Sild 30-50 g
Kogte æg ½ stk
Medister 50 g
Leverpostej 20 g
Frikadeller 2 stk
Pålæg 2 skiver
Rejer 30 g