En god gammel traver, men altid god. Især hvis du skal bage til mange. Dobbelt portion passer til ovnens bradepande.
Ingredienser:
4 æg
200 g (rør)sukker
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
50 g smør
Fyld:
125 g smør
100 g kokosmel
250 g brun farin
1/2 dl mælk
Æg og sukker piskes i en skål over vandbad til en tyk masse. Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes forsigtigt i massen. Mælk og fedtstof varmes i en gryde – og blandes forsigtigt i dejen. Dejen hældes i en smurt og meldrysset bradepande. Bag kagen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Fyld: Alle ingredienserne til fyldet smeltes sammen i en gryde.
Når kagen er bagt i 20 minutter, fordeles fyldet straks på kagen. Kagen stilles tilbage i ovnen og bages yderligere 5 minutter ved ca. 225 grader.