Brownies


150 g god mørk chokolade
200 g smør

200 g sukker (evt. rørsukker)
200 g brun farin (evt. muscovadosukker)
6 æg

160 g mel
25 g (4 spsk. ren kakao)
20 g (2 spsk vaniliesukker)

150 g valnødder

Smelt smør og chokolade for svag varme evt. over vandbad og afkøles let.
Æg, sukker og farin røres skummende. Den afkølede smør/chokoladeblanding røres i lidt ad gangen.
Mel, kakao og vanijesukker sigtes sammen. Valnødderne hakkes groft. Tag en håndfuld fra til a drysse over til sidst.
Bland mel og valnødder sammen og vend det sammen med de øvrige ingredienser.
Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen i. Drys med valnødder og bag i ovn ved 170 grader ca 25 – 30 minutter.

Tip!
Hvis du bruger ovnens bradepande bliver din brownie ca 1 1/2 cm tyk og egner sig fint til at udstikke feks, i hjertefacon. Det ser ret fint ud hvis de skal anrettes på en desserttallerken. Hvis du vil have tykkere brownies, skal du bare bruge en mindre bradepande.