Lauras muffins (laktosefri)


Portionen giver 12 store muffins

3 æg
2 1/2 dl rørsukker
100 g Nutana plantemargarine
2 1/2 dl mel

Topping
1 karton Luftig Visp (mælk- og laktosefri)
http://www.carlshamnmejeri.se/produkt/luftig-visp
2 spsk kakao
Florsukker efter smag

Pisk æg og sukker hvidt og skummende
Smelt plantemargarinen og rør den i æggemassen.
Sigt og vend melet i til sidst.

Bages i muffinsforme ved 175 grader i ca 15 minutter. Prøv med en strikkepind om kagerne er gennembagt.

Dette er en god grundopskrift, som du kan variere i det uendelige.

Visp kommes i en skål og piskes med elpisker til der dannes et fint skum. Tilsæt kakao og florsukker efter smag og rør godt.

Drys med mandelflager eller pynt med friske bær.