Let og lun sommersalat



Ingredienser
1 bundt asparges
1 squash
1 dåse brune bønner i vand
½ iceberg salathoved
evt. en håndfuld radiser
Kyllingebryst 1 pr. person

Dressing
God olivenolie
Dijon sennep 1 tsk.
Honning 1 tsk.
Salt
Pepper
Saften af ½ citron 

Squashen skæres i tynde skiver.
Asparges og  squash steges på en pande i lidt smør og olivenolie.
Krydres med masser af salt og pepper.
Bønnerne skylles og dryppes af.
Iceberg rives i passende stykker.
Kyllling steges for god varme  ligeledes i smør og olivenolie.

Arranger det hele smukt på et stort fad. Først salaten, dernæst de øvrige ingredienser.
Kyllingefileterne skæres i skrå skiver og fordeles over salaten. Slut af med et drys flagesalt.

Spis evt. dejligt grydebrød  eller grovflûtes til.