Cupcakes med lemoncurd og marengs


12 stk

1 glas lemon curd
12 papirforme

100 g smør, stuetempereret
100 g sukker
2 æg
revet skal af 1 citron
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver

Pisk smør og sukker lyst. Tilsæt revet citronskal og æggene. Et ad gangen. Vend melet i. Fordel dejen i 12 forme. (Jeg bruger en sprøjtepose)
Bag 15 min. ved 180 grader. Prøv med kødnål eller lignende. Der må ikke hænge dej ved, men de skal stadig være letbagte.
Lad kagerne køle af.
Sær et hul i kagerne med en urtekniv og fyld en lille teskefuld lemoncurd i her kage.

Marengs:
1 bæger pasteuriserede æggehvider
100 g sukker

Skru ovnen op til 200 grader.

Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker lidt ad gangen, til du har en fast marengs. Kom magengsen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt fine toppe på kagerne.
Bag ca 8 til 10 min. til de er let gyldne. (Hold øje. De kan nemt få for meget)