Appelsinmuffins


Velsmagende, hurtige og supernemme, saftige muffins.
Tag en hjælper med i køkkenet, så er det dobbet hyggeligt.

12 stk

300 g mel
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
2 æg
150 g rørsukker
85 g smeltet smør
2 ½ dl youghurt naturel
Revet skal og saft af  1,5 økologisk appelsin

Flødeosttopping
200 g philadelphia naturel
3 spsk florsukker
Revet skal af en appelsin
saften af 1/2 appelsin

Sigt mel, bagepulver og natron sammen et par gange.
Rør æg og sukker skummende. Tilsæt revet appelsinskal og saft, smeltet smør og youghurt.
Sigt til sidst melblandingen i og vend det sammen med en gummiskrabber.

Tænd ovnen på 200 grader.

Smør formene med smeltet smør eller for dem med papirsforme.
Fordel dejen i formene og bag dem i ovnen til de er lysebrune. 15  – 20 minutter. Prik i kagerne med en kødnål eller strikkepind. De er færdige, når der ikke hænger dej ved.

Lad dine muffins køle helt af. Evt. i fryseren, hvis du er utålmodig.

Rør delene til toppingen sammen, og fordel den på kagerne.